Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Curieuze onthulling na zeperd Oranje: 'De Turkse bond installeerde het niet'

Laatste update:

De Ligt was woedend op Oliver en de assistent-scheidsrechter, maar dat bracht geen verandering in de zaak. Elshoff zag het ook en belde een dag na de nederlaag van Oranje met de UEFA en kreeg in het telefoongesprek de verrassende mededeling te horen. "Belletje gedaan met UEFA. In deze kwalificatie mag de nationale voetbalbond bepalen of er doellijntechnologie is. De Turkse bond koos ervoor het niet te installeren. Zaterdag in de Johan Cruijff ArenA is het er weer wel.... ", zo schrijft de verbaasde commentator op Twitter. Dat er woensdagavond geen doellijntechnologie aanwezig was in Instanbul kwam ook voor verschillende internationals van het Nederlands elftal als een verrassing.

"Het is jammer dat niet alle landen het kunnen betalen, maar dat betekent niet dat wij eronder moeten lijden. Deze technologie helpt alle teams en maakt voetbal rechtvaardiger. Om het dan te liggen, slaat nergens erop", zo tekende Voetbal International op uit de mond van De Jong. De FIFA wil de VAR pas inzetten bij WK-kwalificatiewedstrijden als dit overal mogelijk is, dus ook op andere continenten. Scheidsrechter Olivier deelde overigens twee strafschoppen uit, verdeeld over beide ploegen. Yilmaz schoot in de eerste helft raak vanaf elf meter, terwijl Memphis Depay in blessuretijd faalde.

"Vreemd dat er op het niveau van de WK-kwalificatie en in de tijd waarin we leven geen VAR aanwezig was", zo concludeerde de teleurgestelde Daley Blind in gesprek met hetzelfde medium. "En al helemaal dat de doellijntechnologie ontbreekt. Als je in de stadions de gelegenheid hebt om het goed te doen, waarom zou je het dan nalaten? In de Eredivisie hebben ook niet alle clubs doellijntechnologie of de juiste camera's voor de VAR", aldus de verdediger van Oranje en Ajax.

Meer nieuws

'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
2
Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
3
Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
28
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
10
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
21
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties