Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Curieuze transfersoap eindigt voor Filip Kostic met megaboete

Laatste update:

Kostic verscheen door het incident met het mailverkeer niet op de training van Frankfurt en miste afgelopen weekeinde de competitiewedstrijd tegen Arminia Bielefeld (1-1). Technisch directeur Markus Krösche beweert nu echter dat de zaken iets genuanceerder liggen. Volgens hem kon Lazio gewoon niet voldoen aan de vraagprijs van vijftien miljoen euro voor Kostic. "Het is onze taak om de financiële en sportieve stabiliteit van de club te waarborgen", zo klinkt het in een reactie aan BILD.

Transfer Kostic naar Lazio mislukt vanwege bod op verkeerd mailadres

De middenvelder is woedend en weigert te trainen bij Eintracht Frankfurt.Lees artikel

De breuk tussen Frankfurt en Kostic is nog niet definitief, maar de voormalig middenvelder van FC Groningen moet wel rekening houden met een flinke sanctie. BILD rept over een boete van 100.000 euro. Daarnaast mist Kostic waarschijnlijk het eerstvolgende competitieduel met VfB Stuttgart op 12 september. "Ik zet grote vraagtekens bij zijn rare gedrag", vervolgt Krösche. "Zo ga je niet met elkaar om, zo simpel is dat. Filip heeft juist veel aan Frankfurt te danken."

Bij Lazio heeft men inmiddels een streep gezet door het verhaal-Kostic. "Ik wil er verder niets meer over kwijt", liet technisch directeur Igli Tare optekenen in de Italiaanse media. "Het heeft geen zin meer om er verder over door te gaan. We hadden Filip Kostic graag binnengehaald, maar dat is nu verleden tijd. Wij wensen Eintracht Frankfurt en de speler het allerbeste voor de toekomst." De kans is klein dat Lazio ooit terugkeert voor Kostic. "Dat denk ik niet", zo besloot Tare.

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties