Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cívitas Metropolitano houdt adem in: topscorer Morata verlaat veld ontroostbaar

Laatste update:

Sevilla - Atlético Madrid 1-0


Het ging al vroeg in de wedstrijd mis voor Atlético Madrid, dat na vijftien speelminuten op achterstand kwam. Lucas Ocampos verlengde een hoekschop vanaf links met het hoofd tot bij de tweede paal, waar Isaac Romero van dichtbij afrondde. Het was duidelijk niet de wedstrijd van Morata, die in de eerste helft al twee opgelegde kansen miste.

Op slag van het rustsignaal raakte de spits plotseling ernstig geblesseerd aan zijn knie en de clubtopscorer (dertien LaLiga-goals) verliet het veld in tranen. Vervanger Memphis Depay kon in het tweede bedrijf geen potten breken en aan de stand op het scorebord kwam geen verandering meer: 1-0.

Meer nieuws

Fans Ajax én FC Utrecht scanderen massaal één naam in minuut 71
3
Arne Slot verrast en kiest in opstelling Feyenoord voor Zerrouki én Milambo
17
Live meepraten in de Eredivisie: PSV - Feyenoord
15
Live meepraten in de Eredivisie: sc Heerenveen - PEC Zwolle
0
Bosz slaat Babadi over bij PSV en verrast met namen op middenveld
23
Kwakman ziet grote verandering bij Ajax: 'Hij is een verademing, vol vertrouwen'
6

Meer sportnieuws

Kan er maar één zijn! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties