Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cyprioten lachen om nieuwskop van UEFA na APOEL - Ajax

Laatste update:

Op het eiland wordt gelachen om de manier waarop de UEFA verslag deed van de wedstrijd. 'Ajax in bedwang gehouden door APOEL', schreef de Europese voetbalbond dinsdagavond in het artikel waarin de wedstrijden in de laatste voorronde werden besproken. "De UEFA heeft de wedstrijd waarschijnlijk niet gezien", schrijft Phileleftheros, de grootste krant op Cyprus, met een knipoog. "Dat Ajax niet heeft gescoord, is natuurlijk een knappe prestatie van APOEL. Maar de kop had waarschijnlijk moeten zijn: 'APOEL in bedwang gehouden door Ajax'.

Het Cypriotische Sigma TV spreekt op de eigen website van een 'oneerlijke 0-0'. Men stipt aan dat Ajax aanvankelijk het initiatief nam, maar dat APOEL vervolgens duidelijk de betere kansen had. De krant Politis is het daarmee eens. "Voor degenen die de wedstrijd niet hebben gezien: het mag klinken als overdrijven, maar de waarheid is dat APOEL teleurgesteld mag zijn na de 0-0. APOEL oogde flitsend tegen de kampioen van Nederland en kreeg grote kansen om een historische overwinning uit het vuur te slepen."

Diepe onvoldoendes bij Ajax na zwakke vertoning in Nicosia

Bekijk hier het spelersrapport van Voetbalzone na de wedstrijd van Ajax.Lees artikel

Goede mogelijkheden waren er met name na rust voor APOEL. Nadat de bal eerst nog vlak voor de doellijn was weggehaald, mocht Ajax bijvoorbeeld opgelucht ademhalen toen Giorgios Merkis de lat trof. Lucas Souza dwong André Onana vervolgens tot twee knappe reddingen. "Ik vind dat we heel goed hebben gespeeld", aldus aanvoerder Nicholas Ioannou op de website van de UEFA. "We verdedigden heel goed en kregen aan de andere kant goede kansen om te scoren. We hadden het geluk niet mee. We gaan naar Amsterdam met het doel om ons te kwalificeren voor het hoofdtoernooi."

"We gaan daarheen om een doelpunt te maken en dan hebben de kwalificatie in zicht", aldus aanvaller Linus Halenius. "Het wordt moeilijk, maar we geloven erin." Voormalig NAC Breda-middenvelder Uros Matic vult aan: "We hebben een paar rustdagen, voordat we op reis gaan. We blijven dromen." Trainer Thomas Doll is 'heel blij' met het optreden van zijn ploeg. "Ajax is een van de beste ploegen in Europa. We moeten niet vergeten hoe makkelijk ze vorig seizoen wonnen op bezoek bij Real Madrid en Juventus. Ik heb niet het idee dat we een gelijkspel hebben gestolen. We verdienden dit resultaat en hadden misschien nog kunnen winnen, als we iets meer vertrouwen hadden."

-

Meer nieuws

Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
34
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
41
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
39
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties