Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cyriel Dessers scoort én veroorzaakt strafschop: nog geen duidelijkheid voor PSV

Laatste update:

Beale koos voor een voorhoede met drie namen die een recent verleden in de Eredivisie hebben. Aan de rechtsbuitenpositie werd invulling gegeven door Sam Lammers, die begin juli definitief werd overgenomen van Atalanta. Aan de overzijde stond Danilo, overgekomen van Feyenoord, gepositioneerd, al moest hij het veld halverwege de tweede helft verlaten ten faveure van Abdallah Sima. Dessers was de diepste spits.

In de zesde speelminuut werd de score al geopend door Rangers. Arbiter Donatas Rumsas bestrafte een overtreding van Douline in het zestienmetergebied en wees resoluut naar de strafschopstip. De buitenkans van elf meter werd benut door Tavernier: 1-0. Na een kwartier spelen was Dessers aan zet. Een voorzet vanaf links van Borna Barisic werd door niemand geraakt, waardoor de volledig vrijgelaten Dessers van dichtbij de 2-0 kon intikken.

Op slag van het rustsignaal kwam Servette terug in de wedstrijd. Dessers maakte een onfortuinlijke handsbal in de eigen zestien, waardoor Rumsas niets anders kon dan een strafschop toekennen aan de Zwitsers. Chris Bedia maakte vanaf de strafschopstip geen fout: 2-1. Enkele minuten nadat Lammers de reflexen van doelman Joel Mall op de proef stelde met een schot in de linkerbenedenhoek, kwam Servette met tien man te staan. Douline maakte een overtreding en kreeg een tweede gele kaart.

Twintig minuten voor het eindsignaal kreeg Dessers een uitstekende mogelijkheid om de voordelige marge terug te brengen naar twee doelpunten, maar Mall had een puike redding in huis op de inzet van de voormalig spits van onder meer Feyenoord. In het restant van de tweede helft bleef Rangers nadrukkelijk op zoek gaan naar een derde treffer, al werd die niet meer gevonden.

UEFA Champions League
Rangers
2 - 1
Servette FC Geneve

Meer nieuws

Noa Lang reageert razendsnel op 'haatreactie': 'Hoe is het in de Albert Heijn?'
0
Erik ten Hag stuurt 'ondeugend berichtje' naar Engels international
8
Koeman lijkt rol van Memphis tijdens Nederland - Engeland te onthullen
78
Hedwiges Maduro over Ajax-speler: 'Hij had er gewoon bij moeten zijn op het EK'
15
46-voudig Spaans international Thiago Alcántara beëindigt voetbalcarrière
16
Josip Sutalo gaat Ajax na één jaar mogelijk alweer inruilen voor Premier League
33

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties