Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

D-Day breekt aan voor Chelsea: 'Ik weet niet of mijn toekomst ervan afhangt'

Laatste update:

De achterstand op Tottenham bedraagt vijf punten en dus kan Chelsea zich geen puntenverlies veroorloven. Conte, die in 2018 pas drie competitieduels won met Chelsea, durft niet te zeggen of zijn toekomst afhangt van kwalificatie voor de Champions League. "Ik moet eerlijk zijn: ik weet het niet. Het is niet mijn probleem, maar dat van de club", zegt de Italiaan over zijn eigen positie. De toekomst van Conte wordt al het hele seizoen uitvoerig besproken in de media en rechtsback Davide Zappacosta zei onlangs te hopen dat de oefenmeester blijft. Conte kan echter geen duidelijkheid verschaffen.

"Je weet net als ik dat het voor een speler veel makkelijker te zeggen is dat zij blijven", citeert de Daily Mail. "Onze baan is compleet anders. Wij weten het niet zeker. Je kunt wel een contract hebben, maar je weet niet wat er na een wedstrijd of na een jaar gebeurt. Veel is afhankelijk van de resultaten." Voorlopig gaat zijn aandacht uit naar de kraker tegen Tottenham. "Het is een belangrijke wedstrijd. Als we een kans willen houden op Champions League-voetbal, moeten we winnen. We moeten erg gefocust zijn."

Het contract van Conte bij Chelsea loopt nog een seizoen door. Als eigenaar Roman Abramovich hem voortijdig ontslaat, zou dat in totaal 10,2 miljoen euro kosten. Er wordt al druk gespeculeerd over mogelijke opvolgers: naar verluidt zijn the Blues geïnteresseerd in Luis Enrique en Thomas Tuchel als mogelijke opvolgers. Conte wordt op zijn beurt weer in verband gebracht met Paris Saint-Germain.

-
Plaatst Chelsea zich dit seizoen voor de Champions League?

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
30
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
149
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
351
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
15
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties