Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Daar had je beter Larsson kunnen zetten, ik weet niet wat hij moet kosten?'

Laatste update:

Bij PSV koos Phillip Cocu voor Bart Ramselaar op de linkerflank, niet de positie waar hij voor gehaald is. Perez denkt dat Larsson bij PSV op die positie beter tot zijn recht komt. "Als je zo'n assist kan geven, dan heb je echt wel meer kwaliteit ten opzichte van wat PSV nu aan de linkerkant heeft staan", zei de Deense analist bij FOX Sports. "Bart Ramselaar is een middenvelder en staat aan de linkerkant. Daar had je echt wel Sam Larsson beter kunnen neerzetten."

Perez ziet in Larsson een versterking voor PSV. "Ik weet niet wat hij moet kosten, en ik weet ook wel dat je bij een topclub niet kan doen wat hij hier heeft laten zien", vervolgt Perez, die twijfelt of de nummer drie van de Eredivisie hem moet aantrekken. "Het hangt er heel erg vanaf wat hij kost", aldus Perez, die elf miljoen euro te hoog gegrepen vindt. "Veel te veel."

-
Zou Sam Larsson een versterking zijn voor PSV?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
3
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
14
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties