Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Daar werd hard om gelachen, het was ook belachelijk van Dumfries'

Laatste update:

"We kwamen aan op Aruba. Alle Nederlandse spelers denken dan altijd maar aan één ding: feesten. Denzel dus ook. Terwijl al die gasten aan het feesten sloegen riep ik Denzel bij me", memoreert Franken in gesprek met ELF Voetbal. "Hij gedroeg zich niet zoals ik had gehoopt. Ik vroeg wat hij aan het doen was. 'Kijk naar al die andere jongens. Zijn zij bezig met hun toekomst? Is dat wat jij wil?'"

Franken ging een goed gesprek aan met Dumfries en stelde de verdediger de keus: feesten of een ander pad. Na de oefenwedstrijden tegen Guam gaf Dumfries aan dat hij geen officiële interlands voor Aruba wilde spelen om zijn kans op Oranje niet te vergooien. "Daar werd hard om gelachen. Vergeet niet: hij was nog jeugdspeler bij BVV Barendrecht. Het wás ook een belachelijk doel", aldus Franken.

De trainer stelt dat Dumfries enorm leergierig is en neemt als voorbeeld de vlucht naar Aruba, die doorgaans negen uur duurt. "Denzel zat naast me. Mensen die me kennen weten dat ik geen rem heb als ik eenmaal begin te praten over voetbal. Spelers zeggen dan na een tijdje vaak tegen me dat het genoeg geweest is en gaan iets anders doen. Denzel niet. We hebben zeven uur lang non-stop over voetbal gepraat. De andere twee uur hebben we geslapen. Dát is Denzel."

Verwacht jij dat Denzel Dumfries in de toekomst de vaste rechtsback van Oranje wordt?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties