Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Daar wil ik niet over praten, ik ben blij met mijn keuze voor Chelsea'

Laatste update:

Dortmund huurt de twintigjarige vleugelaanvaller voor de rest van het seizoen van Chelsea en Pulisic is vastberaden zijn periode in Duitsland goed af te sluiten. "Het is goed dat iedereen nu weet waar ik aan toe ben, maar ik ben blij dat ik de kans heb gekregen om de rest van het seizoen voor Dortmund te spelen", wordt Pulisic zaterdag geciteerd door diverse Engelse media. De geboren Amerikaan, die ook over de Kroatische nationaliteit beschikt, werd in 2015 door Dortmund naar Europa gehaald en groeide bij die Borussen snel uit tot een gewaardeerde kracht.

Pulisic speelde tot nu toe 115 officiële wedstrijden voor Dortmund en liet daarin 14 doelpunten en 24 assists aantekenen. Ofschoon hij momenteel met zijn werkgever verwikkeld is in de Duitse titelstrijd, hoopt hij op begrip van de achterban. "Het enige wat ik kan zeggen, is dat ik hoop dat men mijn beslissing begrijpt. Ik hoop ook dat men begrijpt dat ik volledig gefocust ben om het seizoen goed af te sluiten met Dortmund. Ik heb vijf ongelofelijke jaren gehad in Duitsland. Het was onwerkelijk en daarvoor ben ik dankbaar."

"Het is altijd een droom voor mij geweest om in de Premier League te spelen. Ik kijk uit naar de overstap en ik heb het gevoel dat dit het juiste moment is. Ik heb altijd genoten van de manier waarop Chelsea speelt en ik denk dat de stijl bij me past", vervolgt Pulisic, die naar verluidt ook in de belangstelling van Liverpool stond. "Daar wil ik niet over praten. Ik ben blij met mijn keuze voor Chelsea", zegt hij daarover.

De speelstijl van Chelsea past uitstekend bij Christian Pulisic

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
2
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
13
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties