Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Daar word je beter van, hier gaat dat makkelijker dan bij Feyenoord'

Laatste update:

"In principe had ik het bij Feyenoord ook naar mijn zin. Ik ben blij dat ik afgelopen seizoen onderdeel van de selectie was en kampioen ben geworden", vertelt Woudenberg tegenover ELF Voetbal. "Daar ben ik wel trots op. Maar iedere voetballer wil minuten maken. Daar word je een betere voetballer van. Hier gaat dat makkelijker dan bij Feyenoord."

Woudenberg moest het bij Feyenoord vaak doen met invalbeurten en weet niet of hij dit seizoen een basisplaats had gekregen van Giovanni van Bronckhorst. "Dan kom je in die 'als dit, als dat-constructies' terecht. Als er bij wijze van spreken twee concurrenten geblesseerd raken, dan sta je er wel in. Maar ik heb met mijn volle verstand de keuze gemaakt om naar Heerenveen te gaan."

De 23-jarige Woudenberg, die voor naar verluidt 700.000 euro van Feyenoord naar Heerenveen verkaste, zegt dat hij het niet beter had kunnen treffen. "Het is buiten de top-drie een van de betere clubs in Nederland, dus ik ben heel blij hier te kunnen spelen." Woudenberg heeft dit seizoen alle wedstrijden bij Heerenveen gespeeld, zonder ook maar een minuut te hebben gemist.

Denk jij dat Lucas Woudenberg er goed aan heeft gedaan naar sc Heerenveen over te stappen?

Meer nieuws

In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kieft adviseert Ajax te verkopen: 'Je hebt niks aan zo'n gozer, weg ermee'
3
Kritiek op Memphis na post over ballenmeisje: 'Kan iemand haar Insta sturen?'
11
Basisspeler van PSV zinspeelt op vertrek: 'Fantastisch om het zo af te sluiten'
13
Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
17
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties