Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Daar zijn we op dit moment kwalitatief niet goed genoeg voor'

Laatste update:

FC Groningen was simpelweg de betere ploeg, verkondigde hij na de wedstrijd in gesprek met FOX Sports. "Zij zijn op bepaalde posities net iets beter. Na de tweede goal had de eindstand ook hoger kunnen uitvallen", besefte hij. "Wij weten dat we het moeilijk hebben, maar er lagen kansen om Groningen pijn te doen. Daar moeten we meer mee doen, maar daar zijn we momenteel kwalitatief niet goed genoeg voor."

Cambuur heeft nu 13 punten verzameld uit 22 duels, terwijl De Graafschap op 12 uit 22 staat. Het gat met de veilige vijftiende plek wordt ondertussen groter en groter: Willem II heeft al acht punten meer dan de Friezen, die zich dus vooral moeten bekommeren om lijfsbehoud. "Niet als laatste eindigen, dat is het belangrijkste. We moeten er gewoon inblijven", aldus De Jong.

-

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
1
'Real Madrid gaat contracten van 2 absolute grootheden verlengen'
4
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
8
Kroes onthult: Ajax heeft Louis van Gaal benaderd om nieuwe trainer te worden
15
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
1
Player of the Season-award gaat voor vijfde keer op rij naar Man City-speler
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties