Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Daaraan kun je merken dat Feyenoord een topclub is met een topsportklimaat'

Laatste update:

De ex-Ajacied volt individuele trainingen en zegt zich 'fysiek een stuk sterker' te voelen dan een jaar geleden. "Ik ben niet echt heel veel breder geworden, maar heb wel meer kracht gekregen. Ik ben sneller en wendbaarder en heb ook aan sprongkracht en duelkracht gewonnen", legt hij uit in een interview met Feyenoord Magazine. Van der Heijden meldde zich ook bij looptrainer Errol Esajas. "De trainingen bij Errol zijn echter nog iets specifieker gericht op het verbeteren van de motoriek. Als ik een zware conditionele training bij Feyenoord heb gehad, ga ik bij Errol niet nog een keer zwaar trainen. Dan werk ik daar bijvoorbeeld meer aan mijn lenigheid."

Van der Heijden is niet de enige speler van Feyenoord die na de veldtraining aan zijn eigen ontwikkeling werkt. "Bij Feyenoord werken alle jongens na de groepstraining individueel aan hun lichaam. Op het gebied van individuele trainingsprogramma's heeft de club de laatste jaren echt grote stappen gemaakt", zegt de verdediger, die heeft ervaren dat de club professioneler handelt. "Dat zag je ook na de wedstrijd tegen Manchester United. In de kleedkamer moest iedereen gelijk pasta of pannenkoeken eten, met daarin extra koolhydraten, eiwitten en vetten, zodat we zo snel mogelijk konden herstellen voor de wedstrijd tegen PSV drie dagen later."

Met een nieuwe voedingsdeskundige krijgt iedere speler bij Feyenoord een individueel programma. Het bloed van de spelers wordt getest en er wordt gekeken welke stoffen er verloren zijn gegaan na een inspanning, en wat de voetballers moeten eten of drinken om die verloren stoffen aan te vullen. "Zo moet ik voor het slapen iedere avond een halve bak kwark eten om bepaalde stoffen aan te vullen. Daaraan kun je merken dat Feyenoord een topclub is met een topsportklimaat."

Verwacht jij dat Feyenoord dit seizoen kampioen wordt?

Meer nieuws

Kieft adviseert Ajax te verkopen: 'Je hebt niks aan zo'n gozer, weg ermee'
1
Kritiek op Memphis na post over ballenmeisje: 'Kan iemand haar Insta sturen?'
11
Basisspeler van PSV zinspeelt op vertrek: 'Fantastisch om het zo af te sluiten'
13
Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
16
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties