Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Daarmee staat hij momenteel gelijk met Ronaldo en Messi, hij is zó goed'

Laatste update:

"Ik mag wel stellen dat ik het een en ander weet van spitsen en ik geloof oprecht dat hij nationale records gaat breken", schrijft Wright in zijn column in the Sun. "Wanneer Harry zijn schoenen aan de wilgen hangt, zou ik verbaasd zijn als hij Wayne Rooney niet voorbij is gestreefd met zijn record van 53 doelpunten voor the Three Lions. Zijn scoringsdrift staat momenteel gelijk aan die van Cristiano Ronaldo en Lionel Messi."

"Ik zeg nog niet dat hij al net zo goed is als die twee, maar wanneer zij een kans krijgen, scoren ze, net zoals Kane. En voordat iemand me beschuldigt hem te hypen om hem vervolgens naar beneden te halen; dat zal niet gebeuren. Harry is zó goed, met zo'n solide basis... Niemand kan hem naar beneden halen." Dit seizoen heeft Kane reeds vijftien doelpunten gemaakt voor club en land, terwijl Messi op veertien goals staat en Ronaldo op negen.

Meer nieuws

Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
0
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
'Feyenoord mag hopen op terugkeer van voormalig publiekslieveling'
17
Aandeelhouders Ajax eisen extra onderzoek naar Sven Mislintat
10
Deschamps heeft enorme verrassing in definitieve EK-selectie Frankrijk
39

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties