Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Daarna moet Robben pas terugkeren naar Groningen als jeugdtrainer of td'

Laatste update:

"Als Robben verstandig is, komt hij niet. Het is een soort romantiek dat nergens op slaat. Bij een terugkeer wordt er veel te veel van zo'n jongen verwacht. Bij een mindere dag of een blessure valt de hele Nederlandse media over hem heen", zegt Derksen in gesprek met het Dagblad van het Noorden. "Dan gaan vervelende mannetjes in talkshows het daar over hebben."

Meer: Arjen Robben meldt zich na vierklapper van Haaland in kleedkamer Manchester City

"Robben is een veteraan die nog steeds goed kan voetballen. Hij moet naar Amerika. Het is daar zonnig en het is een prettig land om te wonen. Californië of Florida is wel wat. Of kies een leuke stad als Boston of Chicago", gaat de analist van Veronica Inside verder. Robben sloot eerder al uit dat hij aan de slag gaat in China of in 'de zandbak'. Bij FC Groningen willen supporters en sponsors acties organiseren om Robben over te halen terug te keren bij zijn jeugdliefde.

"Daarna moet hij pas terugkeren naar Groningen als jeugdtrainer of technisch directeur. Robben heeft het fantastisch volgehouden, maar nu komt de leeftijd dat je als voetballer heel snel oud wordt. Ik had dat al op mijn 28ste", besluit Derksen. Dit seizoen was Robben namens Bayern München goed voor vijf treffers en twee assists in vijftien officiële wedstrijden.

Ben jij het hiermee eens?

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
2
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
4
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
7
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
25
CL-finalist Borussia Dortmund rakelt oude tweet van PSG op uit 2020
2
PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
179

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties