Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Daarna wil ik naar Ajax of PSV, Feyenoord vind ik geen topclub meer'

Laatste update:

Wijndal speelde in de jeugd van het inmiddels failliete HFC Haarlem, voordat hij naar zijn huidige werkgever vertrok. Andere club toonden dongen toen echter ook naar zijn handtekening: "Manchester United en Ajax toonden interesse. Maar bij AZ acht ik de kans op een doorbraak in het eerste het grootst. Ik was uitgenodigd in Manchester. Maar besloot niet te gaan, uit angst om te gaan twijfelen", vertelt hij aan het Noordhollands Dagblad.

Wijndal hoopt volgend seizoen definitief deel uit te gaan maken van de selectie van AZ en kijkt ook al verder naar een mogelijke nieuwe stap omhoog. Een transfer binnen de Eredivisie sluit hij niet uit: "Na AZ wil ik de stap maken naar Ajax of PSV. Feyenoord vind ik geen topclub meer. En daarna hopelijk Real Madrid, dat is mijn droomclub."

Denk jij dat er een stap naar de absolute top in zit voor Owen Wijndal?

Meer nieuws

Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
19
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
10
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
28
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
25
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties