Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Daarom houdt Feyenoord de boot af, Memphis Depay forceerde het ook'

Laatste update:

"Sinisterra is waarschijnlijk na de interlandbreak alweer terug, dat is positief", zo voorspelt Feyenoord-watcher Sinclair Bischop maandag in de voetbalpodcast van RTV Rijnmond. "Wedstrijdfit zijn is een ander verhaal, maar er wordt op dit moment hard gewerkt om hem zo snel mogelijk weer aan te laten sluiten bij de A-selectie." Collega-journalist Frank Stout ziet Sinisterra eveneens vorderingen maken. "Ik was bij de training van afgelopen woensdag, voor de wedstrijd tegen Wolfsberger AC (in de Europa League, red.), die training was een kwartiertje openbaar. Hij stond op het veld en kon gewoon meedoen."

Hartverwarmend gebaar van Feyenoord-selectie voor 'emotionele' Sinisterra

De aanvaller was ontroerd door de actie van de Feyenoord-spelers.Lees artikel

Bischop vraagt zich vervolgens af hoe Sinisterra na een maandenlange absentie terugkeert bij Feyenoord, dat zondag ternauwernood met 2-3 wist te winnen van FC Emmen. "Durft hij alles al? En hoelang is hij inzetbaar? De verwachting is dat hij wel eerder terug is dan eerst werd verwacht (begin 2021, red.) en dat hij misschien in de novembermaand al minuten kan gaan maken. Ik hoor in ieder geval goede verhalen", aldus de vaste Feyenoord-volger van de regionale omroep.

De Feyenoord-watcher trekt gelijk de vergelijking met Memphis Depay, die afgelopen zomer eerder dan verwacht bij Olympique Lyon terugkeerde van een zware kruisbandblessure. "Je moet altijd voorzichtig zijn, daarom houdt Feyenoord de boot af. Bij Memphis is het allemaal goed gegaan. Die heeft ook z'n rentree snel en geforceerd gemaakt. Je moet altijd een slag om de arm houden, maar de noodzaak is er zeker", verwijst Bischop naar de blessures van onder meer Nicolai Jörgensen en Robert Bozenik in de voorhoede van de Rotterdammers. "Ridgeciano Haps zou eventueel ook als linksbuiten kunnen spelen."

Met Luis Sinisterra doet Feyenoord mee om de landstitel

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
16
Sherida Spitse zorgt voor zinderend slot van titelstrijd FC Twente en Ajax
4
Nederlandse profclub overweegt over te stappen naar ander logo
5
Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain
20
Dortmund begint met Maatsen en zonder Malen; Mbappé in de CL wél in de basis
7
Curieuze uitspraak Ajax-trainer Van 't Schip jaren na dato geopenbaard
18

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties