Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dabo maakt indruk: 'Man, in het begin is boodschappen doen al een avontuur'

Laatste update:

Het is zaak om stabiel te blijven, vertelt de Engelse rechtsback. "Ja, ik zit in de lift. Maar één slechte beurt en er is kritiek. Ik moet de vorm houden." In het begin moest Dabo overal aan wennen, geeft hij aan. Het zorgde voor een 'zware start' in Arnhem. "De taal, de speelwijze, het eten, de cultuur, het land. Maar ik heb me aangepast. Niet dat ik er nu ben. Helemaal niet. Maar het gaat beter. Ook begrijp ik het Nederlandse voetbal beter", vertelt hij daags voor het Europa League-duel met Zulte Waregem aan het Algemeen Dagblad.

"Vergis je niet, dit is een heel grote stap. Man, in het begin is boodschappen doen al een avontuur", vervolgt de 22-jarige huurling, die het afgelopen seizoen op huurbasis afsloot bij Swindon Town. In de Eredivisie gaat het voetbal volgens hem veel sneller dan in de League One. "En voetballen in het buitenland vergt gewenning. Sterren in de Eredivisie moeten zich ook aanpassen aan de Premier League. Dat is dan een totaal andere competitie. Omgekeerd geldt voor mij hetzelfde. Het kost allemaal tijd."

-
Zie je Fankaty Dabo ooit slagen bij Chelsea?

Meer nieuws

Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
0
Willem II keert na twee jaar afwezigheid terug in de Eredivisie
7
Besiktas zet Europese ambities kracht bij dankzij treffer in minuut 97
5
Stem op de Gouden Schilden 2023/24 en win een geheel verzorgde trip naar Wembley
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Thijs Dallinga tekent met fraaie kopbal voor competitietreffer nummer dertien
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties