Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dagbladen hekelen 'onnozel' Oranje: 'Het totale niets'

Laatste update:

"Arjen Robben,Bruno Martins Indi en Gregory van der Wiel hebben de nieuwe bondscoach in zijn hemd gezet", zo schrijft De Telegraaf, die "Debuut om te janken" als kop heeft. Het dagblad is niet mild over Bruno Martins Indi ("stompzinnige actie") en Gregory van der Wiel ("domme tackle").

Blind krijgt ook kritiek, met name vanwege zijn besluit om na de rode kaart voor Martins Indi aanvalsleider Klaas-Jan Huntelaar te wisselen voor Jeffrey Bruma. "Het zelden kritische Oranjepubliek trakteerde de bondscoach en Bruma op een fluitconcert. En dat terwijl de fans zich in de zo goed als volle Amsterdam ArenA daarvoor prima hadden vermaakt."

De Volkskrant is evenmin positief na het debacle van het Nederlands elftal. "Oranje vervalt in totale chaos", schrijft de krant. "Verbeten, opgefokt, onnadenkend voetbal. Hersenloos. Onnozel. Onprofessioneel", vat de krant het spel van Oranje samen. "Nooit een mooie aanval. Het totale niets."

Volgens het Algemeen Dagblad is de EK-kwalificatiereeks 'één langgerekte worsteling met de Wet van Murphy'. "Het duel met IJsland kan in de geschiedschrijving van Oranje worden bijgeschreven in het hoofdstuk der tragische mislukkingen. En ook: "Oranje en het Nederlands voetbal liggen op apegapen. De donkere voetbaljaren tachtig zijn akelig dichtbij."

Ook in het buitenland is de sportieve malaise van Oranje een thema. De Daily Mail rept van een 'horrorstart' voor Blind. "Blinde woede als Hollandse hoop om zeep wordt geholpen door IJsland." En de BBC ziet dat de 'Hollandse hoop aan flarden wordt gescheurd'. Ook het Spaanse Marca is niet ontgaan dat Nederland een groot risico loopt om het EK te missen, terwijl het Franse L'Equipe zich verwonderd afvraagt wat er misgaat. "Nederland zinkt... Oranje had in 15 jaar en 38 interlands niet meer thuis verloren."

-

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
0
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
122
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties