Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dagbladen verschillen van mening over aanval van Feyenoord

Laatste update:

Sofyan Amrabat speelt doorgaans als rechtsback, maar zal in de Champions League-wedstrijd tegen Manchester City de geschorste Karim El Ahmadi op het middenveld vervangen. Bart Nieuwkoop staat rechtsback. Het centrale duo wordt gevormd door Jeremiah St. Juste en Tapia. Tonny Vilhena vormt samen met Amrabat en Jens Toornstra het middenveld, zo stellen de dagbladen.

De ochtendkranten verschillen alleen van mening inzake de verwachte aanval. Het Algemeen Dagblad verwacht dat Nicolai Jörgensen aan het startsignaal verschijnt en dat Jean-Paul Boëtius op rechts de voorkeur krijgt boven Sam Larsson. De Telegraaf rekent erop dat Giovanni van Bronckhorst geen risico neemt met de Deen en Böetius weer in de spits opstelt. Larsson zal in dat geval in de basis beginnen.

Feyenoord, dat niet één punt uit de eerste vier groepsduels verzamelden, maakt geen kans meer op overwintering in de Champions League. De achterstand op de derde plek, goed voor een plek in de knockout-fase van de Europa League, bedraagt echter maar drie punten. Napoli ontvangt dinsdagavond Shakhtar Donetsk.

-
Wat doet Feyenoord vanavond?

Meer nieuws

Liveblog huldiging PSV: Guus Meeuwis brengt speciaal kampioensnummer ten gehore
14
De Telegraaf verwacht snelle deal voor Ajax: 'Zijn salaris vormt geen obstakel'
12
Feyenoord haalt ook tweede zoon van oud-Oranje-international naar Varkenoord
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
VZ Kort: Peer Koopmeiners heeft laatste wedstrijd voor Almere City gespeeld
77
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties