Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dagen Favre bij Dortmund lijken geteld; BILD presenteert drietal opvolgers

Laatste update:

Favre behaalt met Dortmund gemiddeld genomen 2,15 punt per wedstrijd, iets dat nog nooit eerder is gepresteerd door een trainer van de Duitse topclub. Desondanks is de ervaren oefenmeester niet bijster populair in Dortmund-kringen, zo benadrukt BILD. Favre wordt met name verweten dat hij de huidige nummer drie in de Bundesliga nog geen grote prijs heeft bezorgd. De Zwitser werd medio 2018 aangesteld door de clubleiding. Op bestuurlijk niveau zouden er steeds vaker twijfels zijn over de tactische keuzes van Favre. Daarnaast is er naar verluidt steeds meer ergernis over het statische voetbal dat op de mat wordt gelegd.

BILD velt vernietigend oordeel over Favre na uitspraak in interview

De coach van Borussia Dortmund komt steeds meer onder druk te staan.Lees artikel

BILD filosofeert reeds over mogelijke vervangers van Favre bij Dortmund. Op het driekoppige lijstje staat onder meer de naam van Marco Rose. De 44-jarige coach van Borussia Mönchengladbach was dinsdagavond in de groepsfase van de Champions League op weg naar een regelrechte stunt tegen Real Madrid. In de slotminuten werd een comfortabele 2-0 voorsprong alsnog weggegeven: 2-2. Desondanks wordt Rose gezien als iemand die Dortmund weer attractief voetbal zou kunnen laten spelen.

De kandidatenlijst wordt verder aangevuld met Julian Nagelsmann, die RB Leipzig vorig seizoen naar de halve finale van de Champions League loodste, en Red Bull Salzburg-coach Jesse Marsch. Voornoemde trainers staan volgens BILD symbool voor voetbal met een hoge intensiteit, diepgang en spelers die constant in beweging zijn. Hierbij wordt verwezen naar het veotbal dat Dortmund speelde onder Jürgen Klopp, de huidige manager van Liverpool. Men probeerde Nagelsmann in het recente verleden al weg te halen bij TSG Hoffenheim. Hij koos echter in 2018 voor een contract bij RB Leipzig.

Wat is volgens jou de beste optie voor Borussia Dortmund?

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
13
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
3
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
13
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties