Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dagen van Carl Hoefkens bij Club Brugge lijken geteld na horrorslot

Laatste update:

Het is al tijden onrustig bij Club Brugge. Er was afgelopen week na de bekerflater tegen Sint-Truiden (1-4 verlies) al crisisberaad in het Jan Breydelstadion, en vlak voor de aftrap tegen OH Leuven diende zich een nieuwe rel aan. Andreas Skov Olsen werd buiten de selectie gelaten en meldde zich op Instagram om de buitenwereld van uitleg te voorzien. "De coach koos ervoor om mij uit te sluiten van het team. Ik ben niet geblesseerd, zoals het gerucht gaat", schreef de sterspeler van Club.

Zonder Skov Olsen en de geblesseerde Noa Lang maar mét Bjorn Meijer begon het team van Hoefkens aan de competitiehervatting. Vlak voor rust verschafte Ferran Jutglà de oefenmeester wat lucht. De Spanjaard verdiende een penalty na een VAR-check en schoot vervolgens zelf zijn achtste treffer van het seizoen binnen. Van harte ging het verder echter allemaal niet bij de Bruggenaren. Doelman Simon Mignolet mocht Meijer acht minuten na rust danken dat hij de gelijkmaker voorkwam met een ingreep op de lijn.

In het vervolg kreeg de thuisploeg toch wat mogelijkheden om de voorsprong uit te bouwen. De nummer vier van de Jupiler Pro League had het vizier echter niet op scherp en zag dat in de absolute slotfase afgestraft worden. Nsingi werkte het leer uit de kluts binnen na een voorzet van invaller Siebe Schrijvers voor de 1-1.

Jupiler Pro League
Club Brugge
1 - 1
Oud Heverlee Leuven

Meer nieuws

Arsenal legt de bal weer bij Manchester City na overwinning op Bournemouth
50
Ipswich keert na afwezigheid van 22 jaar terug in de Premier League
11
Live meepraten in LaLiga: Real Madrid - FC Cadiz
3
Eljero Elia gaat op Instagram de confrontatie aan met Jan Joost van Gangelen
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
6
Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
33

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties