Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dagen van De Jong mogelijk geteld: 'Ik loop er liever niet op vooruit'

Laatste update:

De Jong heeft een gezin te onderhouden en zal niet uit eigen beweging vertrekken uit Leeuwarden. Zijn gevoel zegt hem dat de club niet rigoureus zal handelen. "Maar als het zo is, is het zo. Dat zijn de voetbalwetten", vindt de Cambuur-coach. "Het is duidelijk dat het nu niet goed genoeg is, maar ik loop er liever niet op vooruit. Aan het eind van het seizoen lopen we met zijn allen misschien wel weer de polonaise."

De 51-jarige De Jong was assistent-trainer bij Heracles Almelo, sc Heerenveen en FC Groningen en vervulde dezelfde rol onder Dwight Lodeweges, totdat die in april 2014 vervroegd wegging als trainer in Leeuwarden. Misschien wordt hij een dezer dagen uit zijn rol gezet. De fans floten voor rust uit afkeuring, maar zetten in de tweede helft de knop om en gaven toen weer volop vocale steun aan SC Cambuur.

"Ik begrijp de reactie van het publiek voor rust", gaf De Jong instemmend aan via de officiële kanalen van de club. "We zijn tekortgeschoten. Het was een teleurstellende avond." De Jong zei ook dat keeper Leonard Nienhuis waarschijnlijk zes weken aan de kant staat. Hij liep een buikspierblessure op en moest zijn plaats afstaan aan Harm Zeinstra, die het duel uitkeepte.

-
Is Henk de Jong wegsturen de oplossing voor SC Cambuur?

Meer nieuws

PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
0
Micky van de Ven eist via arbitragecommissie flink bedrag van FC Volendam
2
Wesley Sneijder geeft live op tv subtiele hint aan Ajax: 'Hoe langer het duurt…'
15
Marcus Thuram heeft via Instagram uiterst opmerkelijk verzoek aan Inter-fans
3
Live meepraten in de Champions League: Bayern München - Real Madrid
158
Matthijs de Ligt ontbreekt in basisopstelling Bayern; wel plaats voor Mazraoui
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties