Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Daily Mail stelt 'potential dream-team' van Ten Hag samen met naam van Ajax

Laatste update:

Van der Gaag behoort in de woorden van de Daily Mail tot de gedroomde staf van Ten Hag bij Manchester United. De twee werken nu al samen bij Ajax, waar Van der Gaag afgelopen zomer werd doorgeschoven naar de functie van assistent-trainer bij het eerste elftal en nog een contract tot medio 2023 heeft. De vijftigjarige Van der Gaag is sinds de zomer van 2019 werkzaam in Amsterdam, waar hij aanvankelijk Jong Ajax trainde. Eerder werkte hij als hoofdtrainer bij Marítimo, Belenenses, Ermis Aradippou, FC Eindhoven, Excelsior en NAC Breda.

Meer: Antony viert langverwachte goal in Premier League op zeer bijzondere wijze | Blunderende Onana wordt Manchester United niet fataal dankzij Bruno Fernandes

De naam van Van Persie viel afgelopen week eerder al, al stelde Jan Joost van Gangelen bij ESPN dat de oud-aanvaller van Manchester United voorlopig liever bij Feyenoord blijft. Van Persie is momenteel samen met Brian Pinas hoofdtrainer van Feyenoord Onder 16. Tevens sluit de voormalig international van Oranje regelmatig aan bij het eerste elftal van de Rotterdammers om trainer Arne Slot te assisteren op trainingsdagen en is hij bij de hoofdmacht actief als spitsentrainer.

The Guardian meldde eerder dat Steve McClaren in beeld is als No 2 naast Ten Hag. De voormalig trainer van onder meer FC Twente en Newcastle United beschikt over Premier League-ervaring, iets dat de clubleiding van Manchester United graag aan de staf van Ten Hag zou willen toevoegen. Volgens The Athletic moet Manchester United de documenten bovendien nog op orde krijgen en wordt er dus geen witte rook verwacht voor de finale van de TOTO KNVB Beker tussen Ajax en PSV van zondag. Het is de bedoeling dat Ten Hag in de komende periode ook duidelijkheid krijgt over de invulling van zijn technische staf.

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
1
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
3
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
3
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties