Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Daily Telegraph: Pochettino krijgt advies over terugkeer in Premier League

Laatste update:

Pochettino heeft ooit gezegd dat hij 'nooit' bij Arsenal zou kunnen werken, maar het is geen uitgemaakte zaak dat hij zich aan deze uitspraak houdt. Zijn vrienden zouden hem momenteel adviseren om zich aan deze belofte te houden, nu the Gunners concrete belangstelling lijken te gaan tonen. Pochettino heeft het advies gekregen om voorlopig even een pauze te nemen, om op die manier te wachten op een absolute topclub.

De Argentijnse oefenmeester zou niet alleen zijn status bij Tottenham op het spel zetten, maar komt volgens de Daily Telegraph tegelijkertijd in een slechtere situatie terecht dan hij bij the Spurs heeft achtergelaten. The Gunners moeten vrezen voor het vertrek van Pierre-Emerick Aubameyang en Alexandre Lacazette, terwijl er een beperkt budget beschikbaar is om de selectie opnieuw op te bouwen en eventuele defensieve versterkingen binnen te halen. Arsenal is momenteel de nummer negen van de Premier League.

Om die reden heeft Pochettino het advies gekregen om te wachten op een Europese grootmacht. Bayern München, Manchester United en Real Madrid worden als voorbeelden genoemd en voornamelijk der Rekordmeister lijkt concreet geïnteresseerd om de Argentijn volgend seizoen binnen te halen als de definitieve opvolger van Niko Kovac. Voor die vacature zou ook Erik ten Hag in beeld zijn. De trainer van Ajax werd door de BBC ook in verband gebracht met Arsenal, al lijkt het vrijwel zeker dat hij Amsterdam niet middenin het seizoen achter zich gaat laten.

Verder bevat het lijstje van Arsenal de namen van Brendan Rodgers (manager van Leicester City), Mikel Arteta (assistent bij Manchester City), Massimiliano Allegri (clubloos), Rafael Benítez (trainer van Dalian Yifang), Patrick Vieira (trainer van OGC Nice) en Carlo Ancelotti (trainer van Napoli). Voorlopig is Freddie Ljungberg aangesteld als interim-manager bij Arsenal, wat betekent dat hij leiding heeft tijdens de uitwedstrijd tegen Norwich City op zondagmiddag. Het is voorlopig onduidelijk hoe lang de clubleiding de Zweed in het zadel hoopt te houden.

Zie jij Mauricio Pochettino aan de slag gaan bij Arsenal?

Meer nieuws

Felix Kroos maakt volgende EK-ganger Duitsland bekend; Toni grapt over nieuws
1
Sneijder: 'Snap niet dat die 3 spelers nog denken dat Ronald Koeman hen oproept'
26
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Ontevreden NAC Breda-supporters dienen motie van wantrouwen in bij bestuur
4
VZ Kort: Martin van Geel vindt nieuwe klus in Nederland na vertrek bij Willem II
77
'Frimpong neigt naar vertrek bij Leverkusen, maar topclubs moeten haast maken'
18

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties