Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Daley Blind bewaart rust in transfergekte: 'Dat zegt niet zo veel, denk ik'

Laatste update:

Een verslaggever van Ajax Life constateerde na afloop van de overwinning dat Blind minder werd gelinkt aan een transfer dan zijn ploeggenoten. Op de vraag of dat betekent dat de kans groter is dat Blind aankomende zomer bij Ajax blijft of dat dat niets zegt, antwoordt Blind gedecideerd. "Dat zegt niet zo veel, denk ik. We zullen zien wat de zomer brengt", aldus de routinier.

Tadic: 'Getafe is een rare ploeg, maar het zijn wel strijders'

De verdediger weet dat er veel transfergeruchten zijn over de spelers van Ajax, maar geeft aan dat dat niet speelt binnen de selectie. "Nee, je hebt er namelijk helemaal geen invloed op. Spelers moeten hun eigen keuzes maken over eventuele transfers. Hakim Ziyech heeft nu natuurlijk een geweldige transfer gemaakt (naar Chelsea, red.), maar hij realiseert zich echt wel dat hij nog een halfjaar alles moet geven voor Ajax."

"Ik denk dat hij wel de juiste persoon is om dat soort zaken aan over te laten", vervolgt Blind, die zich nu vooral concentreert op het duel met Getafe in het kader van de Europa League. Ajax gaat donderdag op bezoek bij de huidige nummer drie van Spanje. Frenkie de Jong speelde zaterdag met Barcelona tegen Getafe (2-1 winst), maar Blind heeft geen tips ingewonnen bij zijn ex-ploeggenoot.

"Nee, ik heb de wedstrijd zaterdag zelf gekeken, waardoor ik hem nog niet om tips heb hoeven vragen. De trainer (Erik ten Hag, red.) heeft de tegenstander alvast goed geanalyseerd, dus daar komen we snel op terug. Het is in ieder geval wel duidelijk dat het een lastige tegenstander zal zijn", concludeert Blind. Donderdag is de heenwedstrijd tegen Getafe en volgende week wacht de return in de Johan Cruijff ArenA.

Verwacht jij dat Daley Blind deze zomer Ajax gaat verlaten?

Meer nieuws

Pak 50x je inzet als Real Madrid en Bayern München allebei scoren!
0
Speler van Borussia Dortmund reist om deze reden apart naar CL-kraker in Parijs
2
Derksen ergert zich groen en geel aan sportverslaggever: 'Het is zo stuitend'
6
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
11
Ajax shopt bij Sparta en haalt jongere broer van Jorrel Hato naar Amsterdam
40
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
38

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties