Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Daley Blind: 'Dat was niet verstandig van hem met een gele kaart op zak'

Laatste update:

"Het was niet goed genoeg vandaag. Wij hebben een paar heel kleine mogelijkheden gehad en zij hebben enkele heel grote mogelijkheden gehad. Ik denk dat we achteraf niet tevreden terug kunnen kijken, maar misschien moeten we nog wel blij zijn met dit resultaat. Dit is niet wat je wil, maar er is gelukkig nog een return en thuis zijn we altijd sterk", reageert hij in gesprek met de NOS.

Blind zag dat Ajax nog goed begon, maar daarna te slordig speelde. In de tweede helft werd APOEL bovendien een aantal keer gevaarlijk met spelhervattingen. Vlak voor het verstrijken van de wedstrijd was er nog weer een goede kans voor invaller Klaas-Jan Huntelaar, die hier echter niet van wist te profiteren: "Klaas schiet ze de laatste weken uit alle standen binnen, vandaag vlak voor tijd helaas net niet. Dat is zuur, maar we moeten niet in paniek raken. We zijn pas halverwege en er is nog niks aan de hand", gaat Blind verder.

Ajax stond toen al met tien man op het veld, nadat Noussair Mazraoui tien minuten voor tijd in moest rukken met zijn tweede gele kaart van de wedstrijd. In totaal gingen er zes ploeggenoten van Blind op de bon: "De ene scheids geeft ze wel, de andere niet. Van Nous was het niet verstandig met al een gele kaart op zak. Wij moeten ons nu focussen op ons spel, de felheid zit er wel. Thuis moeten we gewoon winnen. We weten wat ons te doen staat."

Denk jij dat Ajax de groepsfase van de Champions League gaat bereiken?

Meer nieuws

Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
5
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
6
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
15
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
11
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
14

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties