Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Daley Blind deelt allerlei zielenroerselen in openhartig interview

Laatste update:

Ajax wist de heenwedstrijd in Londen met 0-1 te winnen, maar verloor in de Johan Cruijff ArenA met 2-3 door een hattrick van Lucas Moura. In de slotseconden sloeg de Braziliaanse aanvaller voor de derde keer toe en dompelde hij de ploeg van trainer Erik ten Hag in diepe rouw. "We waren zo dicht bij de finale van de Champions League. Wat met Ajax, in deze tijd, toch minder realistisch is dan voorheen", zegt Blind in een openhartig interview met de Volkskrant.

"Met veel jeugd, met jongens van de club, ook mijn eigen club. Om daarmee de finale te halen, was zo bijzonder geweest. Met het voetbal dat we wilden spelen. Aanvallend, attractief voor het publiek", stelt de verdediger, die vlak daarna veel werd aangesproken op het Champions League-avontuur. "Op vakantie in Italië zeiden zoveel mensen, op straat of in een restaurant: jullie hadden onze harten veroverd. Ze waren supporter van Ajax geworden."

Blind moest na de uitschakeling zijn emoties in eerste instantie in bedwang houden. "Meestal zijn we nog even boven (het spelershome) na de wedstrijd. Ik zei tegen mijn familie: ik kom niet, geen zin in. Ga maar alvast in de auto zitten, ik kom er zo aan. Na de media ben ik in de auto in tranen uitgebarsten. Mijn vrouw reed. Ik zei: schat, zeg maar niets vanavond. Ik heb een biertje opengetrokken, tv gekeken. Een serie of zo. Ik weet het niet eens meer. Dit blijft nog heel lang pijn doen."

De stopper beleefde ook memorabele momenten vorig seizoen, zoals de 1-4 overwinning tegen Real Madrid. "Ik was er ook bij toen we jaren daarvoor werden afgeslacht in dat stadion. Nu was daar het moment waarop wij als spelers naar elkaar keken en dachten: dit kan weleens heel bijzonder worden." Ook voor Juventus en Cristiano Ronaldo was Ajax niet bang. "We keken elkaar weer aan. Ook dit kunnen wij. Er zat zoveel zelfvertrouwen in het elftal, zoveel geloof in het plan van spelen."

Meer nieuws

Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-offs: FC Emmen - NAC Breda
2
Live meepraten in de LaLiga: Real Sociedad - Atlético Madrid
0
Live meepraten in de FA Cup: Manchester City - Manchester United
8
Het voormalig talent van Ajax en RB Leipzig dat via Oostenrijk naar de top wil
4
Wayne Rooney tekent driejarig contract en mag beginnen aan vierde trainersklus
12
Bayern München heeft eindelijk beet en betaalt miljoenen voor Vincent Kompany
54

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties