Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Daley Blind deelt sneer uit: 'Dat kun je wel zeggen, maar het is zó frustrerend'

Laatste update:

Nadat Blind allereerst erkent dat het voor Ajax in Spanje een 'frustrerende' avond was, begint de centrumverdediger voor de camera van Ajax TV direct en uit zichzelf over het optreden van Buque. "Ik denk dat de scheidsrechter de wedstrijd niet onder controle had", sneert Blind, die zich ook heeft geërgerd aan het cynische spel van Getafe. "Het is een hele vervelende ploeg om tegen te spelen, dat wisten we. Ze gingen continu naar de grond, maar dat zijn geen dingen waar we ons aan moeten ergeren: we moeten naar onszelf kijken en we moeten kritisch zijn op onszelf. Wat we vandaag hebben laten zien, was niet het positiespel dat we kunnen spelen."

Ajax koos vandaag vaker dan gebruikelijk voor de lange bal. Dat was een bewuste keuze, zo zegt Blind. "Natuurlijk hebben we vaker gekozen voor een lange bal, want zij zijn gewoon heel sterk in het afjagen. Het was één op één: we konden daar profiteren. Maar we hielden de bal niet goed genoeg in de ploeg om echt tot voetballen te komen. In de tweede helft raakten zij wel wat vermoeider en kwam er ruimte om te voetballen. Maar te veel spelers waren vandaag niet goed genoeg aanwezig."

Volgens Blind was het voor Ajax moeilijk om zich niets aan te trekken van de provocaties van Getafe. "Je moet erin mee, je moet strijd leveren, de duels pakken en soms even naar de grond gaan. Maar zoals ik al zei: de scheidsrechter had de wedstrijd totaal niet onder controle. Je kunt wel zeggen dat je er niet in mee moet gaan, maar het is zó frustrerend als je niets doet en de scheidsrechter overal intrapt. Dat is gewoon heel lastig. Je moet je focussen op de momenten dat je wel aan het voetballen komt. Dan moet je je niet gaan ergeren. We kunnen onszelf verwijten dat we de bal niet lang genoeg in de ploeg hebben gehouden en niet echt grote mogelijkheden hebben gecreëerd."

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
6
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
7
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
54
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
80
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties