Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Daley Blind doet oproep aan Halsema: 'Daar moet ze haar best voor gaan doen'

Laatste update:

"Dan is het gewoon weer heel mooi om hier te staan, en het seizoen positief te beginnen. Het gevoel is zeker dat we hier straks weer moeten staan, maar het gevoel is nog meer dat we op het Museumplein moeten staan. Daar moet de nieuwe burgemeester haar best voor gaan doen. Die oproep doe ik alvast", luidt het advies aan Femke Halsema.

Meer: Daley Blind onthult reden van vertrek bij Ajax: ‘Dat is nog steeds pijnlijk’ | Erik ten Hag haalt uit naar Ajax: ‘Het vertrek van hem was killing voor de club’

Dusan Tadic en Blind trekken als nieuwelingen veel met elkaar op. "We zijn niet zozeer maatjes, maar als je allebei nieuw bent dan zoek je elkaar wel op. We hebben de eerste dagen ook samen getraind, dus dan trek je wel een beetje naar elkaar toe. Hij is wat nieuwer, dus ik help hem waar mogelijk. Je hebt het er wel over met elkaar. We moeten het samen doen met het hele team, en we zijn goed gestart. Die focus moeten we gaan vasthouden."

Blind is blij weer in Amsterdam te zijn. "Ik kan in Amsterdam gelukkig nog rustig over straat", stelt de Oranje-international. "Natuurlijk word ik wel eens aangesproken, maar dat hoort erbij. Dat vind ik alleen maar leuk, de waardering. Daar geniet ik zeker van. Voor ons is het na woensdag belangrijk dat we nog niet gaan zweven", verwijst hij naar het eerste Champions League-duel met Sturm Graz. "Het moet eerst nog maar eens gaan gebeuren de volgende wedstrijd. Iedere wedstrijd is een wedstrijd op zich, zo moeten we dat gaan beleven. Pas daarna moeten we gaan kijken waar we staan."

Denk jij dat Ajax komend seizoen kampioen wordt?

Meer nieuws

Bas Nijhuis onthult exacte woorden die Ronald Koeman zo boos maakten
3
Erik ten Hag op de schopstoel: dit bepaalt zijn toekomst bij Manchester United
2
Vermoedelijke XI Olympiacos en Fiorentina: Grieken azen op 1ste Europese prijs
6
'Of ik deze zomer bij Feyenoord blijf? Dat weet je nooit, hè. Dat is voetbal'
19
Kwakman resoluut: 'Zij zijn schuldig aan deze grote nederlaag van Excelsior'
10
VZ Kort: Jude Bellingham en Lamine Yamal vallen in Spanje in de prijzen
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties