Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Daley Blind mag hopen op terugkeer in de top van Europa'

Laatste update:

Thomas Tuchel liet zich zaterdag tijdens de wekelijkse persconferentie ontvallen dat hij 'drie of vier' nieuwe spelers wil verwelkomen in de zomer. Volgens Le Parisien ziet Tuchel het liefst twee centrumverdedigers en twee centrale middenvelders naar Parijs komen. Voor de vacatures in de defensie worden behalve Blind en De Ligt ook Cristiano Piccini van Valencia en Cristiano Biraghi van Fiorentina genoemd. Beide spelers zouden minder dan tien miljoen euro kosten.

Tuchel wil nieuwe centrumverdedigers, omdat hij Thilo Kehrer vooral als rechtsback ziet en genoeg opties wil hebben voor als hij met een driemansverdediging speelt. Er is de Duitser veel aan gelegen om 'Europese ervaring' toe te voegen aan zijn selectie en in dat kader zou Blind een goede versterking kunnen zijn. De zestigvoudig international van Oranje speelde tussen 2014 en 2018 voor Manchester United en kwalificeerde zich dit seizoen met Ajax voor de kwartfinale van de Champions League.

Ook voor het middenveld heeft PSG een aantal kandidaten op papier gezet. Idrissa Gueye van Everton en Tanguy N'Dombélé van Olympique Lyon zijn in beeld, terwijl er al contacten gelegd zouden zijn over de eventuele komst van Allan van Napoli. De kleedkamer van PSG zou met name over Allan erg enthousiast zijn. Ander Herrera van Manchester United beschikt over een aflopend contract en zou dus ook een optie kunnen zijn, maar hij is volgens de Parijse krant 'geen prioriteit'.

Is Daley Blind goed genoeg voor Paris Saint-Germain?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
4
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties