Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Daley Blind vindt niet dat hij 'ongelukkige wedstrijd' speelde tegen Napoli

Laatste update:

"Dat is gewoon een persoonlijke fout, dat weet ik dondersgoed, dat hoef je me niet te vertellen", vervolgt de Oranje-international, die niet vindt dat hij een ongelukkige wedstrijd heeft gespeeld. "Ongelukkige wedstrijd weet ik niet, maar het was zeker een ongelukkig moment." Ajax incasseerde in Napels in de eerste zestien minuten twee tegendoelpunten, een negatief clubrecord in de Champions League.

"Natuurlijk zakt je in het begin de moed in je schoenen", zegt Blind. "Maar het is een complimentje waard dat we onze kop omhoog hebben gehouden. We hebben geprobeerd terug te komen en van achteruit te blijven voetballen. Je zag ook dat Napoli daardoor teruggedrongen werd, maar het leidde niet tot echt grote kansen van ons." Ajax maakte direct na rust de aansluitingstreffer via Davy Klaassen, maar zag Napoli snel daarna de marge uit een strafschop weer vergroten naar twee.

Vorige week ging Ajax al met 1-6 af tegen Napoli. Blind weet dat er meer wordt verwacht. "Als je de twee wedstrijden tegen Napoli vergelijkt dan hebben we vandaag kleine stapjes gezet, maar het is nog steeds niet goed genoeg. Het is duidelijk dat we niet zijn waar we afgelopen jaren waren. Er zijn wisselingen geweest, maar we moeten ons niet verstoppen, we moeten beter worden, hiervan leren. Hoe moeilijk sommige klappen ook zijn, als team moet je weer opstaan.

Meer nieuws

Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
9
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
5
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
23
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
28
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
23
'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties