Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord wil vervanger van Dávid Hancko weghalen bij AC Milan

Laatste update:

In Rotterdam is de verwachting dat sterspelers Dávid Hancko en Lutsharel Geertruida gaan vertrekken. Dennis te Kloese staat dan ook voor de moeilijke opgave om de verdediging van Feyenoord te vernieuwen.

Simic maakte in december zijn debuut voor het eerste elftal van AC Milan. De jongeling scoorde bij zijn eerste wedstrijd, tegen Monza (3-0), ook direct. Tot nu toe kwam Simic zes keer uit voor Milan.

Milan beschouwt Simic als een groot talent en sprak al met de 1,86 meter grote verdediger over een langer verblijf. Indien Simic besluit om niet bij te tekenen, is komende zomer het laatste goede moment voor de club om te verkopen.

Simic zat al eens bij de voorselectie van het Servische nationale elftal, maar tot een plek in de definitieve selectie kwam het nog niet.

Simic werd geboren in het Duitse Nürtingen en zette zijn eerste stappen in het profvoetbal bij VfB Stuttgart. In 2022 haalde Milan de mandekker voor een kleine transfersom weg uit Duitsland.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

VZ Kort: Dordrecht pikt nieuwe trainer op bij Feyenoord na vertrek van Santoni
77
Chelsea bevestigt komst van Leicester City-manager Enzo Maresca
42
Van der Meijde en partner Schaufeli zetten huis te koop voor ruim 2,5 miljoen
0
Ajax haalt de aanvoerder van Oranje O15 en zijn jongere broertjes weg bij PSV
28
Vrouwelijke fan van NAC Breda doet onhygiënische ontboezeming na promotie
0
Maatsen en drie andere spelers van Dortmund opgenomen in CL-elftal van het jaar
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties