Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Daley Blind wijst op rol van ploeggenoot bij eerste tegendoelpunt van Ajax

Laatste update:

Blind zag het vooral in zijn eigen ploeg misgaan. "Ik denk dat we vandaag te weinig het spel wilden bepalen", aldus de linkervleugelverdediger. "We kregen er geen grip op en speelden te snel de lange bal, waar we misschien hadden moeten 'voetballen'. Als we de tweede bal wonnen was vaak de laatste pass niet goed. We lieten Liverpool in hun kracht komen. Het is het spel wat zij willen spelen: veel tempo en fysiek. Ik moet iedereen bij ons vandaag een compliment geven voor de vechtlust, maar voetballend hebben we te weinig gebracht. Je moet het lef hebben om onder de druk uit te spelen. De laatste weken hebben we dat heel goed gedaan, maar vandaag minder."

Al na zeventien minuten liep Ajax tegen een tegentreffer aan van Mohamed Salah, de directe tegenstander van Blind. Laatstgenoemde wijst ook op de rol van zijn ploeggenoot Calvin Bassey. "Ik heb het nog niet teruggezien, maar volgens mij was het een opbouwmoment van ons aan de rechterkant, waardoor ik wat hoger stond aan de linkerkant." Ajax verloor de bal, waarna Liverpool-keeper Alisson Becker de lange bal hanteerde.

Via een kopbal van Luis Díaz en een steekbal van Diogo Jota kwam Salah zo vrij voor Remko Pasveer. Blind werd in de rust door de tv-analisten verweten niet mee te lopen met Salah. "Ik kan me herinneren dat Bassey aanvankelijk bij Salah stond", zegt Blind. "Bassey trok toen ook nog naar de bal toe, waardoor Salah vrij kwam en ik ook te laat bij hem was. We moeten het goed analyseren. Er zal genoeg van te vinden zijn op tv, denk ik."

Zelf kwam Blind in de tweede helft heel dicht bij een doelpunt. De vleugelverdediger kopte na een goede voorzet van Dusan Tadic rakelings naast. "Het was een aardige kopbal, maar hij ging er niet in, balen. Het was een van de weinige goede momenten van ons aan de bal. We lieten de bal gaan. Dat hadden we veel meer moeten doen."

Meer nieuws

Eden Hazard levert Chelsea half jaar na afscheid als prof 6 miljoen euro op
4
The Guardian weet hoe groot de kans is dat Ten Hag aanblijft bij Man United
15
Howe ontsteekt na verloren duel met Manchester United in tirade over VAR
24
AZ ziet kassa rinkelen en ontvangt voor de derde keer miljoenen van Bologna
4
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Masterclass van Griezmann levert Atlético Madrid een Champions League-ticket op
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties