Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Daley Blind wil niet spreken van 'voordeel' voor PSV in titelstrijd

Laatste update:

"De één zegt van wel en de ander van niet", merkt Blind op in gesprek met NUsport. "De jongens die ik hier bij Ajax daarover heb gesproken zeiden dat ze het vorig seizoen niet fijn vonden om maar één wedstrijd in de week te spelen." Vorig seizoen werd Ajax uitgeschakeld in de play-offronde van de Europa League, terwijl het in december al uit de KNVB Beker lag. De uiteindelijke kampioen PSV speelde ook geen Europees voetbal, maar haalde wel de kwartfinale van de beker. Uiteindelijk werd PSV met vier punten voorsprong op Ajax kampioen.

"We krijgen een zwaar programma", weet Blind. "Maar we wilden op alle fronten in de race blijven en we moeten er trots op zijn dat ons dat is gelukt. We zijn aan het jagen en eerlijk gezegd houd ik daar wel van." De verdediger van Ajax benadrukt dat zijn ploeg het kampioenschap nog in eigen hand heeft. PSV heeft weliswaar twee punten meer, maar moet nog op bezoek komen in Amsterdam. "Er is niks aan de hand. Er zijn nog zoveel wedstrijden te spelen. We moeten ons op onszelf focussen en niet te veel naar hen kijken. Dat zullen de PSV'ers ook roepen."

De selectie van Ajax gaat tussen 5 en 12 januari op trainingskamp naar Florida, waar het vriendschappelijke wedstrijden speelt tegen het Braziliaanse Flamengo en São Paulo in het kader van de Florida Cup. Op zondag 20 januari hervat men de competitie met een thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen; twee, drie of vier dagen later staan beide ploegen in de beker opnieuw tegenover elkaar. De KNVB maakt het schema voor de kwartfinales van de KNVB Beker maandag bekend.

Is het een voordeel voor PSV dat de ploeg zich volledig kan richten op de titelstrijd?

Meer nieuws

Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
10
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
7
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
155

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties