Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dalmau geeft trap na: 'Bij Heracles problemen met één persoon'

Laatste update:

"We hadden elke dag ruzie, dat voelde niet prettig", blikt Dalmau met Voetbal International terug op de voorbereiding op het nieuwe seizoen. "Ik hou er niet van om ruzie te maken, zo ben ik helemaal niet. Ik voelde me onbegrepen. Ik had problemen met één persoon (Wormuth, red.). Op vakantie heb ik de knoop doorgehakt; ik wilde een volgende stap maken. Vervolgens werkte de club niet mee." Maccabi Tel Aviv wilde in juni een miljoen euro neerleggen voor de spits, maar Heracles werkte niet mee aan de transfer, tot woede van Dalmau.

De aanvaller weigerde vervolgens om op de jaarlijkse teamfoto te gaan en Dalmau liet korte tijd later via een post op Instagram zien dat hij in het ziekenhuis was beland. Volgens zaakwaarnemer Peris Ros was dat het gevolg van stress. "Hij wilde wel op de foto, maar moest naar het ziekenhuis, omdat hij druk voelde op zijn hart. De stress is hem te veel geworden", zei Ros tegen TC/Tubantia.

Dalmau gaf via Instagram een update vanuit het ziekenhuis. "Ik ben erg teleurgesteld door het nieuws dat in de media is verschenen. Ik was in het ziekenhuis vanwege persoonlijke problemen", zo schreef hij als begeleidende tekst bij de foto. Technisch manager Tim Gilissen twijfelde openlijk aan het verhaal van Dalmau en zijn zaakwaarnemer. "Hij (Dalmau, red.) zei: 'ik wil weg, ik wil niet op de foto'. Het is niet over zijn gezondheid gegaan."

Dalmau heeft het Heracles-hoofdstuk inmiddels achter zich gelaten. "Als je het ergens niet naar je zin hebt, moet je daar niet langer blijven. Daar wordt niemand beter van. Ik wil Heracles bedanken voor de kans die het mij heeft gegeven. Nu is het tijd voor de volgende stap. Nu ben ik speler van FC Utrecht", aldus de aanvaller, die bij Heracles tot negentien competitietreffers kwam. De teller in Utrecht staat voorlopig op twee doelpunten.

Is Adrián Dalmau een aanwinst voor FC Utrecht?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
5
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties