Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Dan ben je er een tijd uit en dan doet Feyenoord alsof je niet meer bestaat'

Laatste update:

"Ik heb mij echt top kunnen ontwikkelen, daar heeft Feyenoord hartstikke goed bij geholpen, heb ik veel aan te danken", begint Knoester, sinds januari actief bij Heracles Almelo. Na een zware knieblessure kreeg hij het gevoel dat Feyenoord hem negeerde. "Ik zat er veertien jaar, heb nooit problemen gehad. Dan ben je er een tijd uit en vervolgens doen ze of je niet meer bestaat."

Knoester baalde dat Feyenoord geen ploeg in de Keuken Kampioen Divisie had, zoals bijvoorbeeld Ajax en PSV. De verdediger had zich graag op een hoger niveau ontwikkeld, ook aangezien bij de Rotterdamse beloften de selectie flink uitdunde en trainers op een gegeven moment zelf moesten meedoen bij oefensessies om aan voldoende man te komen.

De twintigjarige stopper benadrukt dat de schuld niet bij de trainers lag. "Zij konden er echt niks aan doen", aldus Knoester, die tot medio 2021 vastligt bij Heracles. De jongeling is blij dat hij heeft getekend bij de club uit Almelo. "Dit is een club die mij mezelf wil laten ontwikkelen en een kans wil geven. Dat is wat ik zocht", besluit hij.

Meer nieuws

'Feyenoord is dicht bij akkoord met beoogde opvolger van Arne Slot'
10
Het voormalig talent van Ajax en RB Leipzig dat via Oostenrijk naar de top wil
6
Galatasaray-supporters bezetten massaal straat in Den Haag
0
Lewandowski en Fermín geven trainer Xavi best mogelijke afscheid
12
Doelpunt diep in blessuretijd tegen AS Roma gooit degradatiestrijd op zijn kop
9
Twee voormalig Eredivisie-spelers helpen Hellas Verona aan knap punt tegen Inter
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties