Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Dan is die vier miljoen wel echt een waardeloze clausule voor Feyenoord'

Laatste update:

"Als er nu geen club komt. Vier miljoen euro, dat is toch niet veel geld voor Berghuis?", vraagt Kwakman zich hardop af in het ochtendprogramma Goedemorgen Eredivisie. "Die is international, heeft ervaring en laat al jaren zien dat hij de beste speler is van Feyenoord. Als er nu geen club komt die vier miljoen euro betaalt, waarom zou het dan een jaar erna wél gebeuren?", filosofeert de oud-speler over de buitenspeler, die sinds 2016 aan de Rotterdamse club is verbonden. Alfons Groenendijk denkt dat Berghuis wellicht helemaal geen oren heeft naar een nieuw avontuur in het buitenland.

Steven Berghuis lacht met Hans Kraay junior: 'Word je expres op ons gezet?'

De aanvoerder van Feyenoord ging ook in op zijn toekomst bij de Rotterdamse club.Lees artikel

"Hij is al in het buitenland geweest. Misschien is hij wel op zijn plek bij Feyenoord", neemt de clubloze trainer het gesprek over Berghuis over. "Waarom wil hij daar wel gewoon blijven." Kwakman is echter een andere mening toegedaan. "Je proeft toch wel dat hij nog een keer (naar het buitenland, red.) wil?" Hans Kraay junior denkt dat Berghuis redelijk kieskeurig is wat betreft een eventuele nieuwe club. "Hij is totaal niet geïnteresseerd in de zandbak en ook in China is hij niet geïnteresseerd." Presentator Milan van Dongen werpt ook een stelling op over de vleugelaanvaller: "Als hij er drie inschiet op het EK, dan is die vier miljoen wel echt een waardeloze clausule voor Feyenoord."

De vermeende ontsnappingsclausule van vier miljoen euro kwam zaterdagavond ook ter sprake. Kraay junior legde de afspraak met Feyenoord namelijk voor aan Berghuis zelf. "Dat heb ik zelf nooit gezegd, hè", reageerde de rechterspits bij ESPN. Over volgend seizoen kon hij ook nog geen uitsluitsel geven. "Dat weet ik echt niet. Zo ver denk ik ook niet na. Ik wil al mijn energie stoppen in de prestaties die we moeten neerleggen. Daar hebben we het al moeilijk genoeg mee, ikzelf ook. Ik moet beter spelen. Ik wil dit seizoen gewoon goed afsluiten en daarna naar het EK. Wat ik heb afgesproken met Arne Slot? Niet zoveel eigenlijk. Ik heb nog een contract voor een jaar, dus wat dat betreft, zoals het ernaar uitziet ben ik er nog een jaar", aldus Berghuis.

Zie jij Steven Berghuis volgend seizoen nog bij Feyenoord spelen?

Meer nieuws

Hans Kraay peutert antwoord los: derde versterking voor FC Twente een feit
0
Southampton verslaat Leeds United op Wembley en keert terug naar Premier League
17
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Stéphanie Frappart wordt aangevallen na finale: politie moet redding brengen
20
Antonio Conte gaat 6,5 à 7 miljoen euro netto verdienen bij nieuwe club
12
Live meepraten in de play-offs om Europees voetbal: FC Utrecht - Go Ahead Eagles
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties