Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mikautadze teruggefloten na zeer fel interview over Ajax: 'Niet veel van waar'

Laatste update:

Mikautadze vertelde eind april onder meer dat hij twee maanden in een hotel heeft doorgebracht. "Ik zat alleen op die kamer, ik werd gek", aldus de spits in gesprek met L'Équipe. "Maar de club hielp me ook niet veel met het zoeken naar een appartement. Ik heb op eigen houtje een Airbnb gehuurd, waar mijn gezin meer dan een maand met me heeft gewoond."

"Ik kende niemand, ik sprak de taal niet: de voorwaarden om te slagen waren voor mij niet aanwezig. Elke speler moet zich gerespecteerd voelen om te kunnen presteren. Nu ben ik verhuurd, maar ze laten niets van zich horen. Ze zijn me vergeten bij Ajax", stelde de aanvaller.

'Niet veel van waar'


Er is 'niet veel waar' van het verhaal van Mikautadze, vertelt Presser. "Jammer genoeg is er niet veel waar van zijn verhaal. Wij doen aan sportbegeleiding en begeleiden Georgische voetballers. Toen Mikautadze naar Ajax ging, hebben wij contact gehad met diverse personen binnen Ajax om Mikautadze samen met de club te begeleiden. De heer Mikautadze spreekt geen Engels, maar alleen Frans en Georgisch."

"John van Loen, wel bekend bij iedereen in Nederland, is onze medewerker en was bereid om Mikautadze te begeleiden, samen met mijn stiefdochter die vloeiend Georgisch spreekt. John weet precies wat er gevraagd wordt van een spits bij Ajax, maar Mikautadze had hier geen zin in en wilde alles zelf en alleen doen. Het is niet eerlijk dat hij nu Ajax een trap na geeft van zijn eigen onwil om te slagen bij Ajax."

Presser vertelt dat je aan Mikautadze op de training zag dat hij 'leeg' was. "Na de training vroeg ik of we iets voor hem konden betekenen. We wilden iets met hem eten in een Georgisch restaurant in Hilversum. Daar stond hij voor open, maar uiteindelijk hebben we niets van hem gehoord. We hebben alles aangeboden om hem te helpen. Als hij dan in de krant zegt dat hij niet geholpen is, ligt het misschien ook een beetje aan hemzelf."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Higler en VAR krijgen de volle laag: had 4-2 van NAC Breda wel mogen tellen?
10
De beoogde opvolger van Slot bij Feyenoord die al drie keer kampioen werd
8
Bas Nijhuis onthult exacte woorden die Ronald Koeman zo boos maakten
8
Vermoedelijke XI Olympiacos en Fiorentina: Grieken azen op 1ste Europese prijs
7
'Of ik deze zomer bij Feyenoord blijf? Dat weet je nooit, hè. Dat is voetbal'
19
Erik ten Hag op de schopstoel: dit bepaalt zijn toekomst bij Manchester United
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties