Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Dan kan Frenkie de Jong bij Barcelona helemaal zijn hart ophalen'

Laatste update:

Polo, werkzaam voor Mundo Deportivo, stelt dat iedereen ervan overtuigd is dat Barcelona nog veel meer plezier gaat beleven aan De Jong. "Nu is Lionel Messi de absolute vedette. Maar in de toekomst zal De Jong de ster van Barcelona zijn. Hij is een middenvelder die past in de traditie van Xavi en Andrés Iniesta. Dat ziet iedereen rondom de club." Feit is wel dat De Jong bij Barcelona minder in het spel wordt betrokken als bij Ajax. Zo verstuurt hij minder passes en creëert hij minder kansen, zo blijkt uit cijfers van Opta.

"Wij hebben een goede De Jong gezien, maar nog niet de echte De Jong", stelt Polo. "Dat is ook niet gek. Hij is er nog maar net. Bovendien had hij de pech dat het niet echt lekker liep bij Barcelona en de coach hem verkeerd gebruikte." De aanstelling van Quique Setién als opvolger van Ernesto Valverde zal positief uitpakken voor de Oranje-international, zo stelt de journalist. "Die trainerswissel is perfect voor De Jong."

"Hij zal veel meer gaan excelleren onder Setién. En als Xavi in de toekomst de trainer wordt, kan De Jong helemaal zijn hart ophalen." De Jong kan zaterdag in en tegen Valencia zijn eerste speelminuten in LaLiga onder Setién maken, daar hij het competitieduel met Granada door een schorsing moest missen. De vraag is of de rol van controleur, de favoriete positie van De Jong, ook onder Setién door Sergio Busquets zal worden ingevuld. De Jong was in het eerste duel met Valencia goed voor een doelpunt en een assist.

La Liga
Valencia
2 - 0
FC Barcelona

Meer nieuws

Dorstige Dortmund-fans vallen met hun neus in de boter na briefje van Marco Reus
0
Besiktas kent ondanks late goal slechte generale voor finale tegen Trabzonspor
4
Atalanta heeft Champions League-ticket 4 dagen voor Europa League-finale binnen
7
Live meepraten in de Serie A: Torino - AC Milan
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: ADO Den Haag - De Graafschap
5
FC Emmen verrast met zege op FC Dordrecht en speelt halve finale tegen NAC Breda
34

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties