Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse

Laatste update:

Goudani beschikt naast de Spaanse ook over de Marokkaanse nationaliteit. Hij staat sinds dit seizoen onder contract bij 93 Bobigny, dat op het vierde niveau van Frankrijk uitkomt.

Namens de Onder 19 kan Goudani dit seizoen indrukwekkende statistieken overleggen: in 24 duels was hij goed voor liefst 17 goals en 12 assists. Daarmee heeft hij de interesse gewekt van de nodige clubs. Voor Feyenoord en Athletic Club was het zelfs aanleiding om hem enkele dagen op proef te nemen.

Volgens het Franse Foot Mercato zijn zij niet de enige clubs die de talentvolle Goudani op de radar hebben staan. Zo worden onder meer Ajax, Anderlecht, FC Barcelona en Paris Saint-Germain genoemd.

Goudani speelde eerder in de jeugdopleiding van het Franse Racing CFF, het Italiaanse Pisa en vervolgens weer in Frankrijk bij JA Drancy.

De tiener wordt door Foot Mercato omschreven als een veelzijdige speler die zowel op de vleugels als aanvallende middenvelder uit de voeten kan.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op Feyenoord-Excelsior en win 5.000!
0
Bosz reageert op omstreden Ibiza-trip PSV: 'Dat heb ik de jongens laten zien'
17
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Vitesse krijgt goed nieuws van de KNVB: 'Licht aan het einde van de tunnel'
25
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
6
Terugkeer van Stefan de Vrij bij Feyenoord is 'totaal niet aan de orde'
40

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties