Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Dan pakte ik mijn iPhone en zocht ik een afbeelding voor broccoli'

Laatste update:

Terugdenkend aan zijn tijd bij Dynamo komen er niet veel positieve herinneringen boven. Boodschappen doen was soms een crime, weet Büttner nog. Het is dat hij profijt had van zijn telefoon, anders was het nog moeilijker geweest. "Dan stonden mijn vriendin Marleen en ik in een supermarkt en wilden we bijvoorbeeld broccoli", haalt hij op in een interview met Sport/Voetbal Magazine. "Maar ja: zeg jij maar eens broccoli in het Russisch."

"Dan pakte ik uiteindelijk mijn iPhone en zocht op Google een afbeelding van een broccoli. En dan kwam het vaak alsnog goed", aldus Büttner. In sportief opzicht ging het minder makkelijk. In de wintermaanden beleggen de Russische clubs drie keer een trainingskamp van twee weken en dan deed Büttner niets anders dan rennen. "Eerste dag, sintelbaan op, lopen. Twee uur lang rondjes. Tweede dag, sintelbaan op, hetzelfde verhaal."

"Ik weet nog dat ik aan het rennen was en na anderhalf uur dacht: Alex, wat ben je hier aan het doen, man? Waar gaat dit over? Ik had overal onder mijn voeten van die dikke blaren. Andere spelers zag ik kotsend in de struiken liggen of met blessures afhaken. Het sloeg helemaal nergens op."

Denk je dat Alexander Büttner goed op zijn plek zit bij Anderlecht?

Meer nieuws

Tuchel wijst één zondebok aan na Bayern - Real: 'Hij was veel te hebzuchtig'
12
John van den Brom toont clubliefde en keert definitief terug bij Vitesse
12
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
13
Oude bekende in beeld bij Feyenoord om opvolger Arne Slot te worden
15
Derksen wijst nieuwe schuldige aan: 'Hij heeft Ajax naar de klote geholpen'
18
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
32

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties