Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Dan snap je er weinig van: dat is iets voor PEC, niet voor Feyenoord'

Laatste update:

"De jongste speler op het veld was de beste man en dat is veelzeggend. Het geeft aan dat Tyrell Malacia veel in zijn mars heeft. Maar het zegt ook dat ze in De Kuip weer eens zand in hun eigen ogen hebben gestrooid door te denken dat na een paar overwinningen in december alles weer op de rit stond", aldus de clubicoon in zijn column voor het Algemeen Dagblad.

Van Hanegem verbaasde zich verder over een uitspraak die Jan de Jong zondag in het programma De Tafel van Kees deed. De algemeen directeur stipte aan dat Feyenoord het team is 'dat de meeste passes heeft in een wedstrijd' en gebruikte die statistiek als een van de bewijzen dat het dit seizoen lang niet zo slecht gaat met Feyenoord. Hans Kraay jr. uitte al kritiek en nu doet Van Hanegem dus hetzelfde.

"Als je trots bent op het feit dat jouw club de meeste passes heeft gegeven, dan snap je er weinig van. Dat is iets voor PEC Zwolle, niet voor Feyenoord." Van Hanegem schrijft tot slot dat hij geroerd was door alle steunbetuigingen: "Ik wist er niets van en ik waardeer het enorm (…) Die massale aandacht was ook een van de redenen dat ik eigenlijk stil wilde houden dat ik ziek ben. Niet dat ik al die mensen niet dankbaar ben, maar ik weet dat ik erg emotioneel reageer en dat probeer je dan uit de weg te gaan."

Denk jij dat Feyenoord dit seizoen in de top drie eindigt?

Meer nieuws

Jeremie Frimpong verrast teamgenoten Bayer Leverkusen met bijzonder cadeau
0
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
10
Bayern München komt in zoektocht naar opvolger Tuchel uit in Premier League
13
Live meepraten in de Serie A: Bologna - Juventus
3
Tweevoudig Oranje-international kan debuteren voor Curaçao na oproep Advocaat
1
PSV'er met 24 Eredivisie-duels dit seizoen kondigt vertrek aan via Instagram
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties