Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Dan weet je dat er ex-spelers makkelijker aan hun papiertje zijn gekomen'

Laatste update:

"Als ik nu promoveer, moet ik plaatsmaken", schetst de ADO-coach, die in februari het stokje overnam van de ontslagen Ruud Brood, de voor hem lastige situatie in een interview met Voetbal International. Franken kan niet op tijd aan het juiste diploma komen, waardoor hij niet als hoofdcoach aan het nieuwe seizoen kan beginnen, mocht ADO inderdaad promoveren. "Ik doe nu de cursus, maar het duurt nog even eer ik klaar ben", voegt Franken daaraan toe.

De tijdelijke hoofdcoach van ADO heeft zo zijn bedenkingen bij de reglementen van de KNVB, maar wil daar liever niet al te diep op ingaan. "Ik zeg niet wat ik daarvan vind, maar als jullie journalisten je werk doen, weet je dat er ex-spelers makkelijker aan hun papiertje zijn gekomen. Ik ben maar een beperkte speler geweest, moet mij bewijzen en als ik dat doe, is het nog niet goed genoeg", aldus Franken, die de jeugdopleiding van Feyenoord doorliep maar nooit doorbrak. Later speelde hij nog wel korte tijd voor FC Dordrecht, waar hij zwaar geblesseerd raakte, en RKC Waalwijk.

Franken zag ADO afgelopen week in extremis een gelijkspel halen in de eerste ontmoeting met Excelsior in Rotterdam (1-1). Sem Steijn tekende pas in blessuretijd voor de gelijkmaker. Zondagavond staat de returnwedstrijd op het programma in het Cars Jeans Stadion. In Den Haag rolt de bal vanaf 18.00 uur. De winnaar van het tweeluik speelt komend seizoen in de Eredivisie.

-
Zie jij ADO Den Haag vandaag promoveren?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties