Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Dan zullen voetballers niet meer naar Barcelona willen, maar naar PSG'

Laatste update:

"Als de club deze huidige groei vasthoudt, dan zullen spelers niet meer naar Barcelona willen, maar naar PSG", zegt Meunier in gesprek met Goal. "PSG is heel erg ongeduldig en de Champions League is topprioriteit. Het is een ambitieus streven en dit betekent dat de club spelers gaat aantrekken die dit ook ambiëren. Ik zou tienduizend euro kunnen wedden op wie de Franse competitie gaat winnen. Maar ik zou geen enkele euro willen gokken op wie de Champions League gaat winnen."

"Er heerst momenteel bij PSG nog niet de cultuur dat het denkt dat het bij de grootste clubs ter wereld hoort. Dat gevoel is er nog niet bij de spelers, dat moet nog komen. Het is niet iets dat je gelijk hebt, dat je moet verdienen zoals dat is gebeurd bij Real Madrid en Barcelona. Deze mentaliteit is er nog niet bij PSG, omdat er zoveel veranderingen zijn. We moeten stabieler worden. Als we dezelfde kern houden en dezelfde coach (Unai Emery, red.), dan gaat het zeker gebeuren."

"Als de club de laatste vier haalt, dan zou dat goed zijn", stelt Meunier. Ook zegt hij dat de komst van Daniel Alves, een concurrent voor de rechtsbackpositie, nog geen verandering heeft gebracht in de heersende cultuur: "Wat hij gaat brengen is ervaring en een bepaalde mentaliteit. Hij is een krijger en kan agressiviteit brengen. Vorig jaar misten we zo'n schurkje."

Denk jij dat Paris Saint-Germain binnen nu en vijf jaar de Champions League wint?

Meer nieuws

Maarten Martens blijft na 'bijzonder seizoen' definitief aan als coach van AZ
15
VZ Kort: Florian Wirtz volgt Jude Bellingham op en wint prestigieuze prijs
77
Dit is de reden waarom Farioli Ajax boven Brighton gaat verkiezen
29
'Arsenal wil Ajax naast Hato en Ramaj ook beroven van andere sleutelspeler'
19
De EK-selectie van Engeland: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
9
Kroatië publiceert EK-selectie en biedt uitsluitsel aan Sutalo, Sosa en Ivanusec
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties