Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dani Alves fulmineert: 'Dit is de grootste schande die ik ooit heb gezien'

Laatste update:

"Voor mij is het spelen van Boca tegen River buiten Zuid-Amerika de grootste schande die ik ooit heb gezien. Als voetballer, als Zuid-Amerikaan en als iemand die de sport beleeft met passie en respect. Het lijkt mij dat de mensen die hier niets mee te maken hebben, niet hoeven te boeten voor een paar idioten", doelt de routinier van Paris Saint-Germain via Instagram op de ongeregeldheden van afgelopen zaterdag.

Copa Libertadores-finale in Santiago Bernabéu; fikse straf voor River Plate

De return van de finale van de Copa Libertadores tussen River Plate en Boca Juniors wordt op zondag 9 december om 20.30 uur gespeeld in het Santiago Bernabéu.Lees artikel

Het duel werd toen afgelast na een aanval op de teambus van Boca Juniors. De bus werd bekogeld door supporters van River Plate en daarbij raakten meerdere spelers van de tegenstander gewond. "Misschien was dit voor de rest van de mensen wel de enige kans om Boca en River in een finale te zien en nu is dat niet mogelijk, omdat het is verhuisd naar Europa."

"Als een Zuid-Amerikaan en liefhebber van voetbal en gezonde rivaliteit, voel ik de drang mij uit te spreken. Ik hoop dat het niet in Madrid gaat plaatsvinden. Uit naam van het voetbal. Je kan de idioten geen lesje leren door ze iets te ontnemen, je leert ze iets door het goede voorbeeld te geven", besluit de Braziliaan. De twee clubs hebben al aangegeven dat ze tegen het besluit van de CONMEBOL in beroep gaan.

Begrijp jij het standpunt van Dani Alves?

Meer nieuws

Arne Slot komt met eerste reactie na aankondiging transfer naar Liverpool
3
Babangida laat in videoboodschap van zich horen na mooie actie Vitesse en Ajax
1
'Naar Ajax? Ik zou het nooit doen als ik hem was. Dat gekkenhuis...'
11
Slot verlaat Feyenoord voor Liverpool en wordt duurste Nederlandse trainer
15
VZ Team van de Week: Feyenoord hofleverancier na afscheidswedstrijd Arne Slot
8
Argentinië maakt voorselectie Copa América bekend: wel Rulli, geen Benítez
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties