Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Dani Alves is niet meer de Dani Alves van vijf jaar geleden'

Laatste update:

Nasri zegt dat hij de wedstrijden van Barcelona tegen Paris Saint-Germain heeft gezien: "En ik denk dat we ze pijn kunnen doen", zegt de Fransman. "Ik hoop gewoon dat we in onze thuiswedstrijd een clean sheet kunnen houden en dan maken we een goede kans om de volgende ronde te bereiken. Vorig jaar kregen we thuis twee tegendoelpunten, dus toen werd het wel heel erg lastig in het Camp Nou."

Pablo Zabaleta stond in de zomer nog met Lionel Messi in de WK-finale. "Nee, ik heb in de afgelopen dagen niet met hem gesproken", zegt de Argentijnse back van City. "Er is niets om over te praten. Ik zie hem dinsdagavond in het stadion en zal hem begroeten. Ik wens hem altijd het beste, maar wanneer de wedstrijd is begonnen, zijn we geen vrienden meer. Dan wil ik gewoon winnen."

-
Dani Alves is overschat

Meer nieuws

'Xavi Simons kan Paris Saint-Germain achterlaten voor opzienbarende terugkeer'
4
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
49
'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
9
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
9
Komst Potter naar Ajax onwaarschijnlijk; minder twijfels over alternatief
33
Mbappé beslist niet gediend van vraag over Real Madrid direct na CL-exit met PSG
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties