Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dani Alves keert terug naar Brazilië en tekent tot eind 2022

Laatste update:

De 36-jarige Braziliaans international zat zonder club na zijn vertrek bij PSG. Volgens diverse media zou Manchester City in de race zijn geweest, terwijl hij zelf had gehoopt op een terugkeer bij Barcelona. Zover komt het niet, daar hij terugkeert naar zijn geboorteland. "Daniel Alves heeft alles waar São Paulo voor staat. Hij is een van de beste spelers ter wereld en staat bekend om zijn professionalisme, zijn toewijding en honger naar prijzen", zegt voorzitter Carlos Augusto de Barros e Silva op de clubwebsite.

"Hij is gepassioneerd over ons land", vervolgt de bestuurder, die zich gelukkig prijst met de komst van de 114-voudig international. "São Paulo wint met zijn komst op alle fronten. Ooit heb ik Dani Alves gezegd dat hij bij São Paulo zou komen voetballen, de club van zijn hart." De multifunctionele rechtsback keert zodoende na zeventien jaar terug naar Brazilië. Bij zijn nieuwe club gaat hij spelen met rugnummer tien.

Alves brak op jonge leeftijd door bij EC Bahia en werd in de zomer van 2002 aangetrokken door Sevilla. In Spanje ontwikkelde hij zich stormachtig, waarna in 2008 voor ruim 35 miljoen euro een transfer naar Barcelona volgde. In het Camp Nou groeide Alves volgens velen uit tot de beste rechtsback ter wereld. Met Barça won hij onder meer drie keer de Champions League, zes keer de Spaanse landstitel, vijf keer de Spaanse beker en drie keer het WK voor clubs.

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
78
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties