Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dani de Wit getipt bij FOX Sports voor transfer: 'Hij zou een goede optie zijn'

Laatste update:

De Wit heeft bij Ajax voorlopig weinig zicht op speeltijd. Presentator Milan van Dongen vraagt zich af of de middenvelder een optie zou zijn voor AZ, daar hij qua speelstijl veel weg zou hebben van Til. "Hij zou zeker een goede optie zijn", antwoordt Hedwiges Maduro, die zelf vooral gecharmeerd is van de kwaliteiten van Bart Ramselaar. Laatstgenoemde zit bij PSV op een dood spoor en heeft vorig seizoen bij Jong Oranje veel indruk gemaakt op Maduro.

"Ik heb vorig seizoen Ramselaar, Michel Vlap en Guus Til bekeken bij Jong Oranje. Ramselaar is heel compleet, vind ik. Ik heb een zwak voor hem en ik weet zeker dat hij het niveau van AZ aan kan. Als ik bij de trainingen van Jong Oranje naar Ramselaar keek, dan dacht ik: wow, jij bent echt goed", vertelt de oud-middenvelder annex analist.

Ramselaar, 23 jaar, komt bij PSV niet voor in de plannen van trainer Mark van Bommel, ondanks het feit dat de Eindhovenaren op dit moment creativiteit lijken te missen op het middenveld. "Het verbaast me dat hij geen kans krijgt bij PSV, want ik vind het echt een goede speler. Als PSV hem wil verkopen, zou hij zeker een goede optie zijn voor AZ", stelt Maduro. Volgens De Telegraaf-verslaggever Marcel van der Kraan zou de 21-jarige De Wit een logische optie zijn voor AZ. "AZ wil immers altijd jong talent kopen en investeren in jonge spelers."

Zie jij Dani de Wit deze zomer vertrekken bij Ajax?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
12
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
57
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties