Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Danilo is dicht bij vertrek: Feyenoord in serieuze onderhandelingen

Laatste update:

Danilo is nu heel dicht bij zijn gewenste transfer naar Rangers, geeft het AD aan. Nadat drie eerdere biedingen direct van tafel geveegd werden door Feyenoord, lijkt het bij het vierde bod op de spits wel raak. Een akkoord is nog zeker niet bereikt, maar het lijkt erop dat Rangers het bedrag heeft geboden dat in De Kuip gewenst is.

Feyenoord ging er niet alleen vanuit dat Santiago Giménez zou blijven, want ook stand-in Danilo moet voor de club behouden blijven. De Rotterdammers waren totaal niet onder de indruk van de pogingen van Rangers om laatstgenoemde binnen te halen. Het eerdere bod van zes miljoen euro komt niet eens in de buurt van de vraagprijs van Feyenoord, zo meldde Marcel van der Kraan van De Telegraaf al eerder..

Na het vertrek van Orkun Kökçü naar Benfica stelt Dennis te Kloese zich keihard op: in principe mag geen enkele belangrijke speler van Feyenoord nog weg. Te Kloese zei vrijdag zelfs dat Giménez voor 'honderd procent zeker' in De Kuip actief blijft, maar Van der Kraan stelt dat een sensationele aanbieding nooit uitgesloten kan worden. Feyenoord heeft dankzij het tot medio 2026 doorlopende contract van de Mexicaan wel een fenomenale onderhandelingspositie.

Meer nieuws

Atalanta-coach vreest voor einde seizoen van EK-kandidaat Marten de Roon
18
Go Ahead Eagles pikt absolute smaakmaker op in de Keuken Kampioen Divisie
3
Borussia Dortmund maakt van peperdure PSG-aanvaller prioriteit nummer één
3
Maddison geeft duidelijke boodschap af aan Koeman over EK-selectie Nederland
49
Rasmus Højlund rekent met cryptische Instagrampost af met opvallende kritiek
24
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties