Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Danilo kijkt ogen uit bij Real Madrid: 'Dan denk ik, 'hij is goed gek''

Laatste update:

"Het was niet makkelijk", zo blikte Danilo in gesprek met Globoesporte terug op zijn eerste jaar in Madrid. "Ik was niet gewend om elke dag op de training alles te geven. Verder was ik bij FC Porto meer rechtermiddenvelder dan rechtsback. Ik heb slechts vijf wedstrijden als back gespeeld. Daarom was het begin heel lastig voor mij."

Danilo had in zijn eerste maanden veel aan Pepe. "Hij hielp mij toen ik van FC Porto overkwam. Tijdens de moeilijke momenten was hij er altijd voor mij, omdat hem hetzelfde was overkomen. Pepe is een geweldige vent." Danilo weet dat Pepe er altijd alles aan doet om een wedstrijd te winnen. "Als ik zie hoe Pepe soms een tackle inzet, dan denk ik bij mezelf: 'Die Pepe is gek, hij is goed gek'."

"Maar buiten de lijnen is Pepe een geweldige vent, heel relaxed. Heel 'zen'. Hij praat zachtjes, hij is heel rustig en is een goed persoon. Op het veld verandert hij. Als mensen ruzie hebben, haalt hij ze uit elkaar. Maar op sommige momenten in een wedstrijd is hij onherkenbaar."

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
3
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
15
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
53
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties